Espaguetis de carbassó – Recepta a l’estil mediterrani

¿T’agrada la pasta, però vols provar alguna cosa una mica més saludable? Doncs aquesta recepta d’espaguetis de calabací et farà saltar de felicitat. És lleugera com una ploma, plena de sabors frescos i perfecta per a qualsevol ocasió. Així que, agafa els calabacins i comencem a tallar!

La foto de la recepta és de @cuinaamblotoni

Espaguetis de carbassó

Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Course Entrants, Plats principals
Servings 4

Ingredients
  

  • 4 4 carbassons mitjans
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 3-4 grans d'all picats
  • 250 g de tomàquets cherry
  • 200 g de formatge parmesà ratllat (opcional, per als amants del formatge)
  • Sal i pebre al gust

Instructions
 

  • Comença tallant els calabacins en forma d'espagueti. Si tens un tallador específic per a això, millor que millor. Si no, un pelador de verdures també funcionarà.
  • En una paella gran, escalfa l’oli d’oliva i salta l’all fins que estigui daurat i aromàtic. No pateixis, que el teu veí segurament estarà oliós d’amor per l’olor.
  • Afegeix els tomàquets cherry i salta’ls amb l’all durant uns minuts fins que comencin a esclatar lleugerament i alliberar els seus sucs. Aquest és el moment en què la màgia comença a passar.
  • Llança els espaguetis de calabací a la paella i remena bé per assegurar-te que es cobreixen amb tots aquells sabors suculents. Deixa que es coguin durant uns 2-3 minuts, fins que estiguin tendres però encara una mica cruixents.
  • Retira del foc i condimenta amb sal i pebre al teu gust. Si ets un amant del formatge, afegeix una generosa capa de formatge parmesà ratllat per damunt. Et garantim que et desvetllaràs en el cel dels sabors.

Notes

  • Si desitges un toc de proteïna, pots afegir gambes o pollastre a la recepta. Això li donarà un toc més substancial.
  • Per als amants dels vegetals, pots incorporar altres verdures de la teva elecció com pebrots o albergínies per a més color i sabor.
Keyword Vegetariana

I voilà! Ja tens els teus espaguetis de carbassó al més pur estil mediterrani. Una opció saludable i deliciosa per a qualsevol ocasió. Bon profit!