Recepta de Croquetes d’espinacs

Aquesta recepta que us presentem a continuació és molt ràpida i fàcil de fer. Hi ha molts tipus de croquetes i us assegurem que les d’espinacs són una alternativa boníssima a les croquetes clàssiques de pernil i pollastre. 

Croquetes d'espinacs

Croquetes d’espinacs

Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour 20 minutes
Course Entrants, Plats principals
Servings 30 croquetes

Ingredients
  

Ingredients per la pasta:

  • 300 gr espinacs
  • 1 ceba tendra
  • 1 dent d'all
  • 750 ml llet
  • 90 gr farina

Ingredients per a l'arrebossat:

  • Farina
  • 2 ous
  • Pa ratllat

Instructions
 

  • Posem a escalfar en una paella la ceba i l’all tallats en trossos molt petits amb una miqueta d’oli.
  • A continuació, afegim la farina i la llet molt a poc a poc sense deixar de remenat i esperem 10 minuts fins que estigui ben cuita.
  • Pel que fa als espinacs, renta’ls bé i talla’ls en trossos molt petits. Afegeix els trossos a la massa juntament amb els altres ingredients.
  • Podem condimentar-ho amb espècies al gust. Nosaltres utilitzarem una miqueta de sal i julivert. Cuinar-ho tot a foc lent.
  • Posarem la pasta en un recipient i ho taparem amb paper film. És molt important que el paper film toqui la pasta per evitar que es faci crosta a la superfície. Esperarem que refredi.
  • Ara ja és el moment de fer les croquetes! Quan la pasta estigui freda, agafarem una porció de pasta, li donarem forma de croqueta i les posarem en farina, ou batut i pa ratllat (en aquest ordre).
  • Per arrebossar les croquetes utilitzarem oli d’oliva verge extra.

Aquestes croquetes també es poden complementar amb altres ingredients. Si trobeu que la massa té molt de gust a espinacs, podeu afegir-hi una miqueta de formatge o de pollastre per tal que el gust sigui més suau.

A l’instagram de @lauras.cooking an publicat una versió de la recepta que l’hem provat i està per llepar-se els dits!